Az elmúlt hetekben az EUR/USD devizapár mellett aktívan kereskedtek a Perfecto FX számlakezelői a GBP/USD-n is. Nézzük át, a skalpos rendszerektől elszakadva, hogy hosszabb távon várható-e fordulat a hétről hétre alacsonyabb szinteket ütő devizapáron!

 

1117gbpusd.JPGGBP/USD D1

 

Jól látszik a GBP/USD charton, hogy a nyár közepén indult esés óta alig-alig volt olyan hét, amikor feljebb tudott volna zárni, mint ahogy hét elején elindult a kereskedés.Kezdi megközelíteni az eső árfolyam az 1.53-as szint körül húzódó támasz zónáját, így erre mindenképpen érdemes figyelni a shortos kereskedőknek. A támasz zónát korábbi jelentős szintek és a 23.6%-os Fibo adja, illetve az aljakat összekötő trendvonal is itt húzódik, bár a kevés érintése miatt nem látom túl meghatározónak, de plusz megerősítésként érdemes számolni vele. Ha a szinteknél az indikátorok is megerősítik a fordulás valószínűségét, akkor egy időre mindenképp érdemes hanyagolni a short pozíciókat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr916910181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása