Kezelt számlás befektetési portfólióm hosszas elemzés és keresés után került kiválasztásra. A kiválasztást a blog alapját képező elemzési szempontok szerint tettem meg. A szempontokat tartalmazó dokumentum letölthető itt:

Útmutató kezelt számlás befektetés választásához

A cégről szóló elemzést itt lehet elolvasni: Perfecto FX elemzés

 

A számlákat kezelő cég honlapja: www.perfectofx.com 

 

 

Portfólió indítása: 2012.09.24.Accelerate_thumb.jpg

Elemei és összetétele:

Perfecto Optimum 

Perfecto Supreme 

Perfecto Emerald 

diverz_pf.png

A portfólió eredményei: 

Optimum: +106,47% 

Supreme: +137,98% 

Emerald: +141,89% 

 

Összeredmény (bruttó): +127,98%

Sikerdíj levonása utáni összesített eredmény: 121 hét alatt +75,46%

 

 

 

 Bónusz:

Befektetésem elindításakor akcióként egy +20%-os indulási Bónuszt is igénybe vehettem mindhárom számlámra, az akció már nem elérhető a vagyonkezelőnél. 

 A bónusszal megnövelt eredmény a befektetés elindulása óta: +91,70%. 

 

A számlakezelő által publikált eredmények itt tekinthetők meg: Perfecto FX eredmények

Portfólió eredményének számítási módja:

Számlánként az indulási összeghez viszonyítom az aktuális egyenleget (balance), majd a kapott százalékos eredményeket átlagolom a befektetést alkotó arányok alapján. Ehhez hozzáadódik a bónusz, ami az indulási összegből számítódik és a havi hozamokkal összeadódik. Ha van nyitott pozíció hétvégén és módosítja az egyenleget azt külön jelzem. A sikerdíj levonást a heti eredmények mellett külön jelölöm, a heti eredménybe nem, de az összeredménybe beleszámít.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr575249018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nadsanyi 2013.09.23. 20:58:19

Mi történt???
3 hete nincs újabb "jelentés"!

Engem nagyon érdekelne, hogy mi történik az 1 év letelte után a bónusszal? Hány százalékát kapod meg a beígért 20%-nak?
(Én még csak fél évnél tartok.)

Coty 2013.09.23. 21:14:28

Szia! Én októberben kapom meg a Bónuszom, ezt elég bonyolult nekem kiszámítanom, de megközelítőleg 1% lesz ebben az évben, mert alacsony volt a kereskedési volumen, ami viszont kimagasló eredménnyel párosul! Ha így haladunk, portfólió szinten 24%-on fogok állni, ami kimagasló! Elmagyarázták, hogy mivel nagyon alacsonyan tartják a visszaesést, ezért keveset is kötnek, így a forgalom és egyben a bónusz mértéke is alacsony. Engem ez a része mondjuk sohasem foglalkoztatott. :)

nyugdijas64 2013.10.29. 07:16:51

Bár gondolom, hogy ez a komment sem jelenik meg, hála mínuszöt "moderációjának", de azért tájékoztatlak benneteket, hogy jóváíródtak az első évi bónuszaim. Ezeke a következő mértékűek: Supreme 1,78 %, Optumum 1,51 %, Emerald 1,61 %. Mivel ezek a bónuszok ezen túl a kereskedési számlák egyenlegét növelik, alapját képezik a performance fee-nek is, azaz csak kb. az 50 %-uk a valós, felhasználható összeg. Tehát az ígért 20 % bónuszból egy év alatt átlagosan mintegy 0,8 % "fogható". Más szóval: a teljes beígért bónusz előreláthatóan több, mint húsz év (!) alatt képződik.
És ezt a 20 % bónuszt ennek a blognak a címében úgy tünteti fel a blogger, mint ami teljes egészében beszámít a befektetés jelenidejű hozamába! Így lehet több, mint 45 %-os éves hozammal csábítani a tájékozatlanokat! Azon kívül, hogy ez színtiszta félrevezetés, azért is kár, mert egyébként a befektetések valós, 20 % körüli éves hozamával semmi baj nincs, azok rendben vannak.

szólásszabadság 2013.10.29. 07:49:08

Sziasztok! Én is megkaptam már a Bónuszt, amely mértéke 1,8%. Ehhez hozzájön az évi 24%, ami együtt egy szép éves hozamnak számít. A Perfecto FX elmagyarázta nekem, még annó, hogy működik a bónusz jóváírása. Ez a kereskedésből kerül visszaosztásra, mindaddig, amíg el nem éri a 20% ot. Mint egy medence ami cseppenként telítődik és évente kerül kifizetésre a tartalom. Reméljük a következő évben többet kereskednek majd és nagyobb lesz a bónusz mértéke is. De számomra a legfontosabb a hozam és az alacsony visszaesés, ami az elmúlt 13 hónapban teljesült is.
süti beállítások módosítása