A kezelt számlákon az elmúlt héten ismét megsűrűsödtek a kötések az AUD/USD párra, ami valószínűleg az elmúlt heti korrekciónak köszönhető. Az árfolyam, immár több mint egy hónapja tartózkodik a paritás alatt és eközben majdhogynem folyamatosan távolodik a szinttől. A múlt heti visszakorrigálást 100%-os találati aránnyal sikerült megfogni a három különböző számlatípuson kereskedő tradereknek! Érdekesség, hogy a fő trend irányában is többször pozícióba léptek, de annak ellenére, hogy egész héten kitartott a korrekció, ezeken is nyereséget sikerült realizálni.
Hétfőn tovább indult trendirányba az árfolyam, amelyet a counter trend törésén kívül MACD divergencia is erősített.

ausdh4.JPGAUD/USD H4

A jelen szinten a beszálláshoz a kockázat/hozam arány már nem megfelelő, maximum egy felpattanásban érdemes próbálkozni 0,9334-es TP és 0,9670-es SL szint mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr875367311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása