Kedves Olvasó!

Bizonyára tapasztaltad, kedves Blog olvasó, hogy ez évben folyamatosan frissülő tartalommal jelentkezik a blog, ahol az aktualitások mellett az eredeti koncepcióhoz híven egyre több oldalról kívánjuk megközelíteni a befektetéseket és azon belül is a kezelt számlát. Számos hír kerül elő, amelyek kisebb- nagyobb változásokat okoznak a pénzpiacokon, ami kihatással van mindannyiunk életére. Ilyenkor már csak az a kérdés, hogy melyik hír, vagy érdekesség az, ami valóban Téged, kedves olvasó foglalkoztat, érdekel. Többször írtam már, de megragadom az alkalmat most is, hogy kíváncsian várom mindenkinek az észrevételét, hogy milyen témában olvasnátok szívesen cikkeket, érdekességeket.

A blog egyik biztos pontja a heti eredmények közlése a Perfecto FX által kezelt számláimról. A cég kiválasztását és a befektetés elindítását több hónapos piackutatás, kiértékelés előzte meg, erről bővebben a letölthető doksiban vagy a postok között visszatekerve olvashatsz. A Perfecto FX kezelt számlái a devizatőzsdén (forex) kerülnek befektetésre, amely kereskedésről és úgy általában a piac mozgásairól nem tudtam még posztolni a blogon. Erre azonban az indulás óta egyre többen kíváncsiak, de tőlem a kereskedés és a piac elemzése távol áll - nem a szakterületem… Az elmúlt hónapokban figyelemmel követtem egy kifejezetten a kereskedésről szóló blog, a longitudo.blog.hu írásait és elemzéseit. Az író (Morosgoványi Csaba) szakmaiságához nem fér kétség, hiszen évek óta day tradelésből él, amely egyes eredményit az internetezők is figyelemmel kísérhetik- INGYEN! Kevés ilyen blog található az interneten, akik ingyen közölnek valódi értéket!  Ami ezen túl igazán hitelessé teszi az, hogy NYER! A publikált elemzései, bárki számára olvashatóak és nem csak károg vagy negatív dolgokról ír. Eredményes és ettől rendkívül hiteles is.  

A bloggerrel azóta megállapodtam, hogy hetente legalább egyszer a Perfecto FX kezelt számlái által használt devizapárok valamelyikében elemzést tesz közzé, amivel mi befektetőként nagyobb rálátást kapunk, az eredmények mögött húzódó folyamatokról. Bízom benne, hogy a bővítés a Ti számotokra is hasznos lesz!

 

longitudo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr675133606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Breitenbach 2013.03.15. 15:34:33

A metatradert meg szoktam nyitni, de nem azért, hogy a grafikonokat elemezgessem, ez nem vág a szakmámba... Kizárólag a számlatörténet miatt érdekes a dolog. A Perfecto FX heti hírlevelében mindig közli az adott mozgásokat, kíváncsi leszek mennyire egyezik majd a két elemzés! Képet is közöljetek mindenképpen!
süti beállítások módosítása