Van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem? A rossz: egy befektetés kiválasztása során nagyon egyszerű végzetes hibákat elkövetni.A jó: kis odafigyeléssel nagyon egyszerűen és gyorsan lehet jó döntést hozni!

A rossz döntéshez nem kell mást csinálni mint a szomszédra hallgatni vagy egy alulképzett „tanácsadóra” vagy egy általunk hitelesnek hitt személyre vagy a mohóságunkra.

A jó döntéshez nem kell mást csinálni mint objektív szempontokat figyelembe venni, azok alapján kielemezni a kiszemelt befektetést, majd habozás nélkül dönteni.

Fontos, hogy ezt lehetőleg mindenki önállóan tegye meg mert a pénzügyeink mindannyiunk életének velős részét képezik és az életünk felett kizárólag önmagunk dönthetünk.

Másik fontos dolog, hogy ne habozzunk! Ha objektíven elemeztünk és minden feltétel adott, nincs ok várni és „aludni rá egyet”. Döntsünk és cselekedjünk!

1-Profit-Loss-Crossword1.jpgNév szerint a 4 legfontosabb.

1. Biztonság

2. Hozam

3. Likviditás

4. Költségek 

Ehhez társul még +2 aminek fontossága egyénenként változhat, de soha nem alkalmasak helyettesíteni a 4 legfontosabbat:

5. Kapcsolattartási nyelv

6. Kiegészítő szolgáltatások 

 

Mivel mindegyik pontot alaposabban körbe kell járni, a következő bejegyzéseket rászánom a részletes leírásra

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr923324656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása