A kereskedések zömét még mindig EURUSD devizapáron bonyolítják le a Perfecto FX számlakezelői, így hatással lehet a stratégiákra, ha a megszokottól eltér a keresztárfolyam mozgása. Az előző héten pedig igen nagy csapkodás szemtanúi lehettünk az EKB kamatdöntés és az NFP adat hatására, de ez nem érkezett váratlanul, ráadásul végül trendirányba folytatta útját az EURUSD devizapár árfolyama.  

 

1210eurusd.JPGEUR/USD H1

 

Hét elején visszakorrigált az árfolyam és ezzel gyakorlatilag a teljes makroadatokra történő mozgás ledolgozásra került. Az eső trend továbbra is meghatározó, elsősorban magasabb idősíkokon, de órás perióduson is kifogástalanul tartja a trendcsatorna határait az EURUSD árfolyama. Utóbbin egy erősebb támaszt alakított ki az ármozgás 1.2365-ön, amelynek letörése esetén folytatódásnak indulhat a meghatározó shortos irány. A jelzés kialakulása esetén az eddigi alj szintjével, 1.2247-es célárral lehet kalkulálni a kockázat/hozam arányokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr486972423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása