Az előző hét kötései ismét hozzájárultak a konzisztenciához, kiegyensúlyozott hozamot sikerült elérni mindhárom számlatípuson. A találati arány is a magabiztos kereskedés tényét erősíti, az Emerald, az Optimum és a Supreme számlán is bőven 90% feletti aránnyal sikerült eltalálni a pozíciók irányát. Javarészt ezúttal is a fő devizapárokban keresték a lehetőséget a számlakezelők, mint pl. az EURUSD, GBPUSD vagy az EURGBP. Az utóbbi hosszabb távon is remek lehetőségeket hordoz magában.

 

eurgbpk.JPGEUR/GBP W1

 

Habár a Perfecto FX számlakezelői nem szoktak hosszú időkre beleülni 1-1 pozícióba, a gyorsabb kereskedésnél is érdemes tisztában lenni a főtrenddel legalább megerősítés szintjén. Az EUR/GBP devizapár hetes idősíkon sem a közelmúltban kezdte meg lefelé tartó mozgását, így ha néhány perces pozícióknál hosszabbra tervezünk ezt mindenképp fontos szem előtt tartani. Annak ellenére, hogy a trendvonal-érintések időben egyre inkább eltolódnak, előbb-utóbb a 0,7750-es szint elérésére számítunk a devizakereszt árfolyamában.  

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr635654770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása