GBPUSD - Merre tartunk?

2014.04.02. 12:53

Az EUR/USD mellett a GBP/USD is rendszeresen feltűnik a kezelt számlás kereskedésekben és mivel még idén nem esett róla szó, így igencsak aktuálissá vált már egy áttekintés.

Napos idősíkon könnyen észrevehetőek az egyre magasabban elhelyezkedő völgyek és csúcsok, így egyértelműen emelkedő trendről beszélünk.  Alulról a trendvonalon túl a napos 100-as EMA is erős támaszt biztosít a tartós emelkedéshez.

gbp_usdd1.JPGGBP/USD D1

Jobban megvizsgálva az ármozgást felfedezhető egy középvonal, amely az esésben többször is késleltette a trendcsatorna aljának az elérését és egyelőre úgy tűnik, hogy felfelé is megfogja az emelkedést. A napos stochastic eddig is jól jelezte a fordulókat általában a devizapáron, így könnyűszerrel elképzelhető, hogy ez most sem lesz másként és a trendcsatorna  1,70-es teteje nem első nekifutásra fog teljesülni

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr205890453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása