Az előző héten a jól megszokott hozamok termelése folytatódott, a 3 számlatípus közül az Emeraldot lehetne kiemelni, amely bőven 1% feletti eredménnyel zárta a hetet. A kötések kiemelkedő találati arányt értek el, a 3 számlán együttvéve az összes kereskedés pozitív eredménnyel zárult,mindössze egy pozíciót leszámítva! 
Többnyire az EUR/USD és EUR/GBP párokat preferálták a számlakezelők, az ezekben a párokban elért hozamok adták az eredmények javarészét.

eurusdd1.JPGEUR/USD D1

Az EUR/USD keresztet hosszabb távra visszanézve látható, hogy beszorult két releváns zóna közé, mindezt egy eső főtrend közepette. Ahhoz, hogy továbbra is töretlen maradjon az amerikai dollár erősödő trendje, a jó ideje tartó oldalazásnak hamarosan véget kell érnie, az alsó támaszzóna átszakításával. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr145435786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása