Az utóbbi iődszakban a kezelt számlákon a legtöbb kötés EUR/USD keresztre születetett, így úgy gondolom időszerű a hosszabb távú lehetőségeket is átnézni a páron.


eusdh4.PNG

 

Látható, hogy a február eleji 1,37-es csúcsát követően a devizapár masszívan esésnek indult. A közel 1000 pipes  lejtmenet ellenére nem adott sajnos beszállási lehetőséget H4-es idősíkon. A jelenlegi counter trend is beszállási lehetőség nélkül látszik elesni, ugyanis az RR 0,5 körüli lenne, ilyen feltételekkel pedig nem érdemes pozíciót nyitni. Én személy szerint a magasabb idősíkokat preferálom, de ilyen mozgásban más stratégiákkal érdemes próbálkozni kisebb idősíkokon. Példaként a kezelt számlás kötéseket vizsgálva látható, hogy kötésirányok vegyesek, tehát az esés közbeni rövidebb felpattanásokat is az előnyükre fordították a számlakezelők, így pluszosan zárták az előző hetet is és valószínűleg már ez a hét sem fog negatívba fordulni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr445194578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása