3.49.jpgAz elmúlt kb. két hét eseményei felrázták a világgazdaságot - a Ciprusnak szánt nemzetközi hitelcsomagot körülvevő bizonytalanság a héten talán rendeződni látszik. A szigetország számos feltételnek kell eleget tegyen ahhoz, hogy pénzhez jusson: 10%-kal kell megemelniük a társasági adót, a bankbetéteket különböző illetékek és kamatadó sújtja.

Az efféle bizonytalanságok sosem tesznek jót az adott devizának; az euró is határozottan megszenvedte a ciprusi fiaskót, és nem sikerült visszakapaszkodnia a dollárral szemben.

Ilyen bizonytalan helyzetben kifejezetten nehéz eredményt elérni a kezelt számlákon, éppen ezért nagyon meglepődtem a múlt heti záráson: a Supreme számlám a múlt héten +3,49% profitot termelt!!

Visszatekintve a kereskedésekre, a héten kizárólag rövid távú kötéseket nyitott a Perfecto FX ezen a számlán, így tudtak a bizonytalan piaci helyzetben is jelentősebb kockázat nélkül eredményesen kereskedni! Ez a +3,49%-os heti zárás jó bizonyíték arra, hogy a megfelelő kereskedéssel minden piaci helyzetben lehetséges pénzt keresni!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr835175969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása