Megérkezett az első elemzés a forex trader bloggertől, Long I Tudótól, ezúton is köszönjük a hozzájárulását! Társszerzőként ezentúl minden héten jelentkezni fog elemzésekkel, ezzel kedvezve azoknak a kezelt számlás érdeklődőknek, akiket mélyebben érdekel az elért eredmények háttere.

Jöjjön is az első elemző poszt a GBP/USD árfolyamok alakulásáról:

 

GBPUSD - Frissített

Az utóbbi időben több sikeres kötés is záródott a kezelt számlán, így gondoltam érdemes átnézni a devizakeresztet más megközelítésből, hosszabb távon is. A legutóbbi elemzésben közölt lehetséges beszálló végül nem valósult meg, utólag látható, hogy ez egyáltalán nem gond, mivel felfelé folytatja útját az árfolyam. 4órás idősíkon szépen megfigyelhető az év eleje óta tartó font gyengülés és dollárerősödés okozta lefelé tartó trendelés a GBP/USD chartján. Hosszabb távú pozíciókban gondolkodva még egyértelműen a shortokat érdemes keresni, ám ez nem zárja ki a kisebb időtávú longokat, kiváltképp a skalpoló rendszerek nyitásának irányát hagyja hidegen. 

gush4.PNG

Legideálisabb belépési pont az ereszkedő trendcsatorna közelében kialakult másodlagos trendtörésnél, 1,515 környékén lenne, ám egyáltalán nem biztos, hogy eddig felkúszik az árfolyam a szignál kialakulás előtt, így érdemes folyamatosan figyelemmel követni.

gush1.PNG

Egyelőre elég erős támaszt alakított ki órás idősíkon az árfolyam az 1,507-es napi S1-es Pivot szintnél. Megfigyelhető egy egyre alacsonyabb forgalommal történő szűkülés is, amely egy nagyobb elmozdulást jelez előre valamely irányba.
Letörés esetén a célár továbbra is 1,484.

Előzmény:

http://longitudo.blog.hu/2013/03/14/gbpusd_trendfolytatodas

Üdv,
Long I Tudó

És hogy miért van itt ez a cikk?

http://kezeltszamla.blog.hu/2013/03/13/piaci_elemzesek_start

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr135148077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása