vfxlogo.jpg

Az alábbi leírásban röviden elemzem a Vantage FX UK brókercéget a korábban meghatározott szempontok alapján. A letétkezelő bankra külön kitérek részletesebben is, elvégre a pénz tárolásáért ő felel.

 

-intézmény típusa? brókercég

-melyik országban van bejegyezve? Egyesül Királyság (Anglia)

-milyen hatóság ellenőrzi a működését? rendelkezik engedéllyel? Rendelkezik engedéllyel. FSA ellenőrzés alatt áll, ami a magyar PSZÁF-nek felel meg. 

-ki a letétkezelő bank? megbízható? NatWest, A föld második legnagyobb bankjának a Royal Bank of Scotland-nek a tagja. A legnagyobb kiskereskedelmi bank az Egyesült Királyságban.

-180 éves működés

-7,3 millió ügyfél

-több mint 33.000 alkalmazott

-AA besorolás

-mennyi ideje működik a cég? 2009

-rendelkezik telefonos és online ügyfélszolgálattal? Igen, közvetve van magyar nyelvű ügyfélszolgálat is.

-Milyen típusú bróker market maker/STP/ECN? STP

Tudni lehet még, hogy az Enfinium nevű jó hírű brókercég leányvállalata. Ők már régóta sikeresen és korrekten működnek. 70 likviditás biztosító bankkal áll kapcsolatban.

Összefoglalva:


A Vantage FX  egy rendkívül jó hírű brókercégcsalád tagja. A mögötte álló letétkezelő bank óriási méretű, hatalmas tőkével. A kínált likviditása rendkívül magas, így pontosan tudnak teljesülni az ajánlatok. Az FSA reguláció pedig biztosíték a korrekt működésre. Böngészve a netes bejegyzéseket, kifejezetten pozitív vélenényeket lehet olvasni, ami rendkívül fontos a megítélés szempontjából.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr364765383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása