Az elmúlt héten is hozták a kezelt számlák a konzisztensen jó eredményekhez szükséges pozitív heti mérleget, mindhárom számlatípus fél százalék körüli hozamot produkált.  Az általam indított számlán az átfutási idők miatt a tényleges kereskedés csak a hét második felében indult meg,  ami idő alatt némi plusz generálódott.  A hét kereskedéseiből gyakoriságuk és magas találati arányuk miatt az EUR/GBP tradeket emelném ki. A kötések iránya teljesen változó, de a pár múlt heti mozgását figyelembe véve ez egyáltalán nem meglepő. Saját kereskedés támogatásához leginkább a heti chartra érdemes először rápillantani.


egw1.JPGEUR/GBP W1

 

Látható, hogy a következő időszak irányának kérdése hamarosan eldőlhet, vízválasztó vonalon mozog az árfolyam, ahol az 5 éves süllyedő trend folytatódása a kérdéses egyelőre. Ha ez a forgatókönyv lépne életbe, igen kedvező kockázat/hozam arány mellett tervezgethetnénk egy hosszú távú short pozíciót, amelynél még a swap is a mi javunkra íródna jóvá napról-napra…


Longitudo

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr115409215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása