Knight_Crusader_Shield_MC-4004-2.jpgAz elmúlt napokban elég sok támadás ért azzal kapcsolatban, hogy túl sok felesleges jelzőt használok az elemzéseim alatt. Be kell látnom, hogy ezzel egy olyan irányba tolódik el a blog, ami nem szerepel a céljaim között. Annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban elejét vegyem a személyeskedésnek visszamenőleg módosítottam minden elemzést. Őszintén bízok benne, hogy ezzel sokkal inkább tárgyilagossá vált és a felmerülő beszélgetések és megkeresések is a kezelt számlás szolgáltatóknak a kiválasztásáról és a milyenségéről fognak szólni.

Kaptam több levelet azzal kapcsolatban is, hogy adjak befektetési tanácsokat. Ezzel a céllal, kérem senki ne írjon nekem. Nem áll módomban.

Nagyon sokan írtak amiatt, hogy az értékesítési modellről alkotott személyes véleményemet is szélsőségesen fejtettem ki. Számomra ez nem tartozik azon szempontok közé, amik miatt döntök egy befektetés felett, de erősen befolyásolja az általános véleményemet. Ha valaki emiatt dönt egy befektetésről, az inkább eladható terméket keres. Eredetileg nem gondolkoztam azon, hogy innen is megközelítem, de záros időn belül mindenképp fogok írni a kínált struktúrákról egy külön összehasonlítást.

Végül válaszolnék nyíltan is egy gyakran felvetődő kérdésre:

Milyen érdekeltség húzódik meg számomra a blog mögött?

Azért hoztam a létre a blogot, hogy megosszam a saját véleményemet, tapasztalataimat, kutatásaim eredményét és a klasszikus blog szerkesztést követve, egy naplót vezessek. Őszintén bízok abban, hogy ez a Magyarországon és az egész földön felfutóban lévő, rendkívüli lehetőségekkel bíró pénzügyi szegmens olyan nagy karriert fog befutni, aminek jelenleg csak a küszöbén áll. Fizetségemnek azt tekinteném, hogy beindul egy kölcsönös tapasztalatmegosztás, ami által olyan új információkra tehetek szert, amivel jobb döntéseket tudok hozni. Akár a megismert új lehetőségek, akár a saját szisztémám próbára tétele révén. Azonban azt már a legelején leszögeztem, hogy nem kívánok senkinek befektetési tanácsokat osztogatni vagy bármilyen szolgáltatót reklámozni! Erre egy részről nem szorulok rá, más részről pedig a korábban említett információcserébe vetett célom is sérülne a hitelesség elvesztése miatt. Írom ezt úgy, hogy tudom objektív szempontokat lehet állítani egy elemzésnél, de a döntés szubjektív marad mindig mert a saját igényeim képezik az alapját. Ebből a döntésből adódik, hogy létrejön egy kényszerű egyenlőtlenség a tapasztalatmegosztásban is. Hiszen arról, ahol van befektetésem, többet fogok írni...Ezt azzal kompenzálom, hogy a témával szemben tanúsított érdeklődésemet fent tartom, és ahogy időm engedi folyamatosan írok a kapcsolódó dolgokról. Emellett kritikus hozzáállásomat megőrzöm végig.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr183406155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása