question-mark1.jpgElérkeztünk a blog egy újabb szakaszához, a szolgáltatók elemzéséhez és kiválasztásához. Az elemzés során az előző bejegyzésekben leírt szempontokat fogom majd figyelembe venni és az alapján minden lényeges szempontból körbejárni, hogy ki miért jó vagy nem jó.

Az egyik legfontosabb szempont, hogy kizárólag olyanokat keresek, ahol valamilyen formában van magyar nyelvű kapcsolattartási lehetőség. Ez az én szememben növeli a megbízhatóságot és nyugodtabb vagyok ha az ügyeimet az anyanyelvemen tudom intézni (annak ellenére, hogy angolul se jelentene problémát). Ezzel a szűrővel máris töredékére csökkentek a lehetőségek. A listán szereplő menedzserekről 2 féle képpen szereztem értesülést. Az egyik a baráti ajánlás. A másik pedig szörfözve a google-ön.

Lássuk a lehetőségeket:

QuantumXXL - van aki csak QXXL-nek becézi, baráti ajánlás

Perfecto FX Capital Management - Perfecto FX, baráti ajánlás 

Goldway Forex - ajánlás (inkább csak figyelem felhívás)

Optimum Trade - kezelt számla szóra dobta ki a kereső

Ezen kívül a keresőben találtam még több hasonló szolgáltató, de a legtöbb helyen annyira kevés információ volt megadva, hogy teljesen komolytalannak érzem foglalkozni vele. Elvárom azt a minimumot, hogy a döntéshez szükséges információk elérhetőek legyenek. Így az egész netes megjelenésnek nem sok értelme van. Ettől függetlenül ha lesz időm és kedvem a jövőben még lehet kérek be infót másoktól is és kielemzem őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr13349745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása