KEZELTSZBLOG.jpgMielőtt nekiesnél a blog bármely részének, kérlek olvasd el ezeket a sorokat. 

Mi az a "kezelt számla" (managed account)? 
 
Egy olyan innovatív pénzügyi szolgáltatás, ahol az ügyfél a saját nevén nyit egy számlát és felhatalmazást ad egy profi, bizonyítottan eredményes kereskedőnek, hogy kereskedjen azon. Az elért eredményeken pedig előre megállapodott formában osztoznak. 
 
Miért jó ez?
 
1. BIZTONSÁGOS mert a befektető pénze a saját nevén van, csak ő férhet hozzá. A megbízott profi kereskedő csak arra jogosult, hogy kereskedjen a rendelkezésre bocsájtott tőkével és ha eredményt ér el az előre megbeszélt formában részesedjen belőle.
2.Egyedólállóan MAGAS HOZAMÚ. A tőzsdén van egy szűk réteg, akik jóval a közismert befektetések felett teljesítenek. Ez a szolgáltatás lehetőséget biztosít arra, hogy bárki részesülhessen a profik eredményeiből.
3. ÁTLÁTHATÓ mert az összes tranzakció és a befektetés pontos értéke folyamatosan nyomon követhető.
Egyszerűbben: úgy van lehetőség óriási hozamot elérni, hogy a tőke közben teljes biztonságban van.
 
Miről szól a blog? 
 
Célom az, hogy körbejárjam azokat a szempontokat amiket figyelembe kell venni egy ilyen befektetés kiválasztásánál. A kijelölt szempontok alapján megvizsgáljak szolgáltatókat és végül döntsek, hogy hova érdemes befektetni. A döntés után pedig publikálom a tapasztalatokat. A blog a kiválasztás, döntés és a döntés helyességének ellenőrizésének a folyamatáról szól.
Az alapokon túl folyamatosan kerülnek ki egyedi tartalmak a tőzsde és a befektetési piacok működéséről és arról, hogy az egyes fogalmak és események mit jelentenek nekünk befektetőknek. 
Bízom benne, hogy a téma beindít egy kétoldalú kommunikációt és mások is megosztják a véleményüket a véleményeimről illetve a saját témában szerzett tapasztalatikról. 
 
Közösség!
 
A blog indulása óta több tízezren megfordultak rajta és sokan rendszeresen vissza is járnak. Több mint egy blog, tartalmát tekintve egy portál az olvasók szemszögéből pedig folyamatosan megújuló információ forrás és közösség!
Ha tetszik amit itt olvasol:
-Légy Te is a blog írója és szólj hozzá bátran bármelyik témához!
-Csatlakozz a facebook közösséghez így folyamatosan értesülhetsz a legfrissebb cikkekről. 
-Iratkozz fel a hírlevélre, így heti rendszerességgel kaphatsz összefoglalót a blog legérdekesebb cikkeiről!
Csatlakozz hozzánk és tartozz Te is a magas hozamok után érdeklődők aktív közösségégéhez!
 
Miért minuszöt? 
Mert olyan megoldást keresek a gyors és biztonságos vagyonnövekedésre, ami egyből hat....:)
 
 
FONTOS!
A blogban leírtak semmilyen formában nem minősülnek befektetési tanácsadásnak vagy ajánlásnak! Kizárólag a saját, személyes véleményem és tapasztalatim. Nem kívánok egy befektetést sem reklámozni, csak véleményt és tapasztalatokat megosztani. Kérem ilyen céllal más se írjon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr273316910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása