A Perfecto FX Emerald számlát kezelő kereskedői immár a font erősödését euróval szemben is letradelik, a korábbi dollárral szembeni kereskedések után. Nézzük át hosszabb távon is a chartot! 

 

0930eurgbp.JPGEUR/GBP W1

 

Megállíthatatlanul erősödik a font az euróval szemben, főleg mióta eldőlt a népszavazáson, hogy a skótok továbbra is az Egyesült Királyság részei maradnak. Hetes idősíkon egészen a célárzónáig érkezett meg az EUR/GBP árfolyam, miután több mint egy évvel ezelőtt lefordult a trendvonalról a devizapár. Az eső trend továbbra is kitart, azonban itt már jóval kisebb a hozamelvárás, mint a tavalyi forduló során, ahol a jelenlegi szintekig lehetett levárni az ármozgást. A hetes trenddel való szembemenésnek napos trendforduló esetén lenne értelme hosszabb távon, bőven hagyott teret magának az árfolyam felfelé, de mindenképp tartsuk szem előtt, hogy a trendcsatorna alja még bő 300 pontra húzódik, amely a korábbi alj szintjének letörése és újabb mélypont kialakulása esetén elérhetővé válik.

 

 

Előzmény: Kereskedések áttekintése + EURGBP chart

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr466748953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása