EURUSD - Merre engedik?

2014.05.13. 14:10

Mivel továbbra is az EUR/USD a kereskedések éllovasa a kezelt számlákon és már régen vizsgáltuk így időszerű áttekinteni, hogy mik lehetnek a valószínű mozgások.

Kezd megingani kétéves emelkedés, igen aktívan tesztelgeti most a támasz szintjeit a devizapár, miután erőteljesen lepattant az 1.40-es szintről. Pedig támaszokból nincs hiány: tarthatja az árfolyamot a 100-as napos EMA, az S1-es havi Pivot szint és csökkenő, valamint az emelkedő trendvonal is. Mindezek törése esetén akár az 1,35-ös szint is elérhető, ahol húzódnak a komolyabb támaszok. 

 

eurusd_d1.JPGEUR/USD D1

 

Az esés nem fundamentumok hiányában történne, ugyanis Mario Draghi az ECB kamatdöntés utáni sajtótájékoztatóban konkrét beavatkozás lehetőségét helyezte kilátásba túlzottan erős euró esetén. Esetleges emelkedésnél 1.40-nél komoly falba ütközne az árfolyam, ha ezt mégis sikerrel venné technikailag több száz pontos emelkedés is benne van a párban, de valószínűleg ezt Draghi sem nézné tétlenül és itt már valószínűleg az intervenció sem csak szóbeli lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr176159535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása