Az előző héten egy ritkán kereskedett devizapáron értek el igen szép teljesítményt a Perfecto FX traderei, így úgy gondoltam érdemes megvizsgálni, hogy mit várhatunk a kurzustól. 

A devizakereszt tavaly ősz óta egy emelkedő csatornában mozog, amely egészen április elejéig kiválóan támaszt nyújtott az árfolyam számára. A trendvonal letörését követően nagy lendülettel pattant is vissza a 38,2%-os Fiboról, majd a trendvonalat érintve alábbhagyott a lendület. Ezzel nyitva hagyta a kérdést az ármozgás - fals letörés, vagy visszateszt? 

usdcad_d1_1.JPGUSD/CAD D1

A Stochastic indikátor lefelé hullámot jelez előre, amely a kérdést meg is válaszolná, viszont ezzel szemben folyamatosan jönnek az USA-ból a kedvező makroadatok, amely a dollár erősödését indokolná. Én azonban legnagyobb esélyt jelenleg egy emelkedő trendből oldalazásba való átfordulásra látok, amihez már a szinteket is alakítja az árfolyam.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr756072146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása