Az utóbbi időkben igencsak sok kereskedés realizálódott a GBP/USD devizapárban, így úgy gondoltam érdemes áttekinteni milyen változásokra számíthatunk hosszabb távon az az angol font és az amerikai dollár mozgásában. A keresztárfolyam hónapok óta egy sávban mozgott, amelyből nemrégiben sikerült kitörnie. Maga a kitörtés tankönyvbekbe illően zajlott, negyedik próbálkozásra szakította át az árfolyam az 1,6250 körül húzódó ellenállási szintet, majd vissza is tesztelt rá, mielőtt továbbindult volna. 

gbpusd_h4.JPGGBP/USD H4

A célárig még van távolság, addig folyamatosan lehet beszállási pontokat keresni, mivel a legalacsonyabb elvárható árszint is 1,65-nél húzódik. Ha azonban nem vállaljuk a kézi kereskedésből fakadó kockázatot, hagyatkozhatunk Perfecto FX kereskedőire, akik nem csak a felfele hullámokat, hanem az eddigi korrekciókat is kiváló találati  aránnyal kereskedték le.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezeltszamla.blog.hu/api/trackback/id/tr445682882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása